L’Anna Manso i l’Àfrica Fanlo s’estrenen com a col·laboradores de VoxPrima amb el seu primer taller de PictoEscriptura a l’escola Mediterrània de Cornellà


La setmana passada, als nens i les nenes de la classe de 4rt de l’escola Mediterrània de Cornellà els esperava una sorpresa molt especial: l’escriptora Anna Manso i la il·lustradora Àfrica Fanlo van ser les encarregades de conduir el seu primer taller de PictoEscriptura.


Ambdues sessions van anar molt i molt bé, i del taller en van sortir moltíssimes idees que, amb molta cura, tant l’Anna com l’Àfrica van acabar de transformar en el conte “El món d’aigua i foc”.



El rei Goti i la reina Flami viuen a un planeta al fons de tot de la Via Làctia, un món dividit en dues parts absolutament diferents: una part on tot és aigua i l’altra on tot és foc. Tot i que ells també són ben diferents, comencen la seva aventura jugant a tocar i parar...




Tal i com escriu l’Anna a la seva biografia, va néixer a Barcelona, al barri de Gràcia 1969. Odia el fetge (com molts de nosaltres) i escriu guions, llibres de literatura infantil i juvenil, blogs i articles com el de La pitjor mare del món, al diari Ara. Té una nena i dos nens i segueix vivint al barri de Gràcia... Diu que és poc original però a nosaltres també ens agrada el barri de Gràcia!

L’Àfrica, també és de Barcelona, on es llicencià en Belles Arts a la Facultat. Com no en va tenir prou amb la Pintura, va seguir estudiant gravat. I més tard, en veure la possibilitat de traslladar les seves inquietuds creatives al món editorial, començà a treballar com il·lustradora. Actualment combina projectes d’il·lustració, animació i vídeo. Benvingudes!

El món d’aigua i foc
     










No hay comentarios:

Publicar un comentario