Follow by Email

El Món Llibre de la Picto i l’Escriptura


Durant els dies 13 i 14 d'abril, els nens tenen el seu particular Sant Jordi, es diu Món Llibre i és un festival de literatura infantil i juvenil que engloba activitats dedicades especialment al públic més jove amb l'afany d'incentivar el seu gust pels llibres i la lectura.

En aquesta edició de
Món Llibre, la Picto i l'Escriptura envairan el Hall del CCCBSi teniu entre 9 i 12 anys, aneu escalfant un múscul anomenat imaginació. 

Us convidem a participar en un taller de PictoEscriptura de la mà de grans escriptors i il·lustradors de literatura infantil i juvenil com Àfrica Fanlo, Anna Manso, Artur Laperla, Bel Olid, Cristina Losantos, David Nel·lo, Lluis Cadafalch, Luisa Vera, Marcos Isamat, Miguel Gallardo, Pau Joan Hernández i Victoria Bermejo.

 


Al llarg d'una hora, construireu una història en veu alta amb l'ajuda d'un escriptor i acompanyats d'un il·lustrador que, en temps real, anirà donant vida i color al món i els personatges que entre tots aneu creant. 

Ei! I en només deu dies veureu la vostra història publicada, VoxPrima us enviarà a casa un exemplar del llibre resultant de l'activitat creativa en la qual hagueu participat.
Només heu d'inscriure-us per participar.


No us ho perdeu!

Ens trobareu només entrar al hall del CCCB, al costat de la Biblioteca de cuerdas y nudos d’en José Antonio Portillo.

On? CCCB

Horari dels nostres tallers

Dissabte 13
11h45 David Nel.lo i Cristina Losantos
13h15 Anna Manso i Artur Laperla
16h15 Pau Joan Hernández i Lluis Cadafalch
18h00 Bel Olid i Luisa Vera
Diumenge 14
11h45 Victoria Bermejo i Miguel Gallardo
13h15 Bel Olid i Marcos Isamat
16h15 Anna Manso i Àfrica Fanlo


L'entrada és lliure. L'edat recomanada és de 9 a 12 anys.

Per a més informació escriu-nos a
info@voxprima.com

Organitza VoxPrima i l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de Biblioteques de Barcelona, CCCB i MACBA.


No hay comentarios:

Publicar un comentario